Van kop tot staart

Waardevol slopen

Het spreekt vanzelf dat slopen altijd verantwoord, veilig en zo milieuvriendelijk mogelijk moet gebeuren. Dat is meer dan alleen een groen bestek of hergebruik van bouwmaterialen.

Bij Van de Poel gaan wij nog een stap verder. We zetten altijd in op waardevol slopen. Daarbij kijken we naar de waarde van vrijkomende grondstoffen maar ook naar de waarde voor de omgeving: de flora en fauna, de huidige bewoners, de toekomstige gebruikers, het dorp, de stad, uw personeel. En uiteraard naar de financiële waarde: de kosten en baten.

Onze meerwaarde

Wat houdt Waardevol slopen nu precies in? Wij beoordelen aanbestedingen niet alleen op basis van de prijs maar kijken ook naar de meerwaarde. Wat kan de aannemer leveren op het gebied van duurzaamheid, maatschappelijk belang en verantwoordelijkheid? Daarnaast delen we onze kennis op het gebied van slopen, brengen we de milieueffecten in beeld en werken we graag met één aanspreekpunt. Iemand die alles voor u regelt, van de initiatiefase tot aan de oplevering. Transparant, soepel en efficiënt.

Het ultieme doel: uw slooptraject van kop tot staart geregeld. Wij zorgen ervoor dat u geen zorgen heeft en waarde krijgt voor en (maat)schappelijke prijs.

Meer weten over Waardevol Slopen?

Lees onze brochure!