april 25 2018

Vacature onderzoeker (gevaarlijke) stoffen

ONDERZOEKER (GEVAARLIJKE) STOFFEN

Wij zijn op zoek naar iemand die door ons opgeleid wil worden als DIA (Deskundig Inventariseerder Asbest), toezichthouder/onderzoeker bij duurzame sloopprojecten en IHM (Inventory Hazardous Materials) expert aan boord van zeeschepen. Hij of zij zal worden opgeleid tot en ingezet als allround expert op gebied van gevaarlijke en herbruikbare bouwstoffen.

Nadat jij bij ons een intern opleidingsprogramma hebt doorlopen en voldoende ervaring als assistent hebt opgedaan zal je  worden ingezet op onderzoeksprojecten naar (gevaarlijke) stoffen zoals bijvoorbeeld asbest in gebouwen, herbruikbare bouwstoffen bij duurzame sloopprojecten of onderzoek naar gevaarlijke stoffen aan boord van zeeschepen. Het betreft een baan waarbij je soms achter een bureau zit maar waarbij je voornamelijk op zoek bent naar stoffen in gebouwen, objecten of aan boord van zeeschepen. Lichamelijke fitheid is dus van belang voor het uitoefenen van deze functie.

 

Wij zoeken vooral naar mensen die slim, nieuwsgierig, openminded en creatief zijn en die zelfstandig en oplossingsgericht kunnen werken. Wij zoeken geen 9 tot 5 mentaliteit.

Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat jij je binnen ons team thuis zult voelen. Wanneer jij er zeker van bent dat juist jij een belangrijke aanvulling voor ons team kan zijn ben je van harte uitgenodigd te reageren.

Ook mensen zonder werkervaring en minder relevante werkervaring worden uitgenodigd te reageren.

Stuur en e-mail  waarin je kort uiteenzet waarom juist jij geschikt bent voor het vervullen van deze functie samen met een beknopte CV naar marc@vandepoel.nl.

Nadere informatie over ons bedrijf kan je vinden via www.vandepoel.nl.

 

Minimale functie eisen

  • Diploma (havo/vwo) (of gelijkwaardige opleiding in of buiten NL)
  • MBO/HBO werk- en denk niveau
  • Rijbewijs B
  • In bezit zijn van een paspoort
  • Moet zich voldoende kunnen uitdrukken in de Nederlandse en Engelse taal
  • Moet bereid zijn alle noodzakelijke cursussen te volgen
  • Moet bereid zijn zo nu en dan buiten kantooruren te werken